Opšte teme

Prvi koraci

Šta reći za početak? Kako najaviti ono što će biti tema bloga i čime ćemo se ovde baviti? Pa, ne znam. Teško da se svi planovi mogu sažeti u par uvodnih rečenica. Uglavnom, mogu reći da će prvi koraci biti sigurno posvećeni nekim standardnim problemima sa kojima se srećete na vašim računarima, bilo da je to kod kuće ili na poslu i naravno, rešavanju istih tih problema.

Takodje, nezaobilazne teme biće i neke malo složenije stvari koje verovatno neće biti zanimljive svakome, teme posvećene programiranju, razvojnim alatima, trendovima u IT industriji, računarskim mrežama, poslovnim aplikacijama, dizajnu i mnogim drugim oblastima. Ukratko rečeno, jedan miks svega i svačega što ima dodirnih tačaka sa informacionim tehnologijama i telekomunikacijama. Naravno, poslužićemo se ovim blogom da ponudimo i neke komercijalne usluge iz naše kompanije ali ćemo se truditi da ne preterujemo sa samohvalisanjem i da ne pretvorimo ovaj blog u servis koji će biti namenjen samoreklamiranju naše firme.

Kao što svaki blog podrazumeva, tako će i ovaj blog biti otvoren za Vaše komentare, sugestije i kritike, i nadam se da će se razvijati zajedno sa Vama.

Nadam se da se nećete dosadjivati čitajući nas i da ćete biti naši redovni gosti.